Adrian Corduneanu are mii de fani pe pagina sa de socializare, acolo unde intrelopul postează fotografii de la sala de forță și cu familia sa. Zilele trecute, liderul clanului Corduneanu a arătat o poză de arhivă, realizată acum 20 de ani, care îl înfățișează la bustul gol cu un cuțit în mână, în fața bradului de Crăciun.

Adrian Corduneanu
Adrian Corduneanu se duce în fiecare zi la sala de forță

„Si cum va ziceam ....Cand eram eu Smecher... voi muuulttttiiiii din voi nu aveati nici stagiul de Fraier.. stiți voi ce zic.

Poza din anul 2000 avem 20 de ani. Cine stie cunoaste...”, a postat, mândru de el, Adrian Corduneanu.

Citeste si: Adrian Corduneanu și-a sărbătorit soția! Ce cadou i-a făcut interlopul Ramonei, alintată ”Diamantul Roz”? FOTO

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Moment de sinceritate cu Adrian Corduneanu: ”Din 1996 și până acum noi suntem singurii care ținem liniștea în Iași!”

Citeste si: Dezvăluirile incredibile ale lui Adrian Corduneanu: ”Pușcăria nu e grea, faci sport, dormi, mănânci, dar cel mai dureros este că...”

Adrian Corduneanu
Adrian Corduneanu s-a pozat cu cuțitul în mână acum 20 de ani

Adrian Corduneanu s-a comparat cu un vultur

Cu șmecheria te naști, nu o dobândești pe parcurs. Face parte din ADN-ul tău. O să îți rămână în fiecare fibra din corpul tău Doar că spre Bătrânețe devine, Cunoaștere și Înțelepciune și depinde numai de tine dacă vrei ca să o predai la cineva. Ești liber arbitru. Tu decizi. Respect de la o fană”, i-a transmis o admiratoare.

Adrian Corduneanu a primit complimentele cu un citat care îl caracterizează din plin pe cel poreclit Beleaua: “Singura pasare care va ciuguli un vultur este corbul.

Se aseaza pe spate si ai musca gatul. Vulturul nu pierde timp sau energie pt corb. Pur si simplu isi deschide aripile si incepe sa se ridice mai sus pe cer. Cu cat zborul este mai inalt, cu atat ai este mai greu sa respire corbului. In cele din urma corbul cade din cauza lipsei de oxigen. Nu mai pierde timpul cu corbi. Du.i doar la inaltimea ta si se vor pierde pt ca nu pot respira acelas aer.”

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si