Close sidebar
Close sidebar

Fotografia cu Crina Coco Popescu si tatal sau pentru care a fost sesizata Protectia Copilului. Se intampla in 2013 si nu s-a luat nicio masura

Tragedia din varful Retezat a starnit furia opiniei publice, dupa ce mai multe voci au declarat ca parintii se fac vinovati pentru cumplita moarte a alpinistei Dor Geta Popescu.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit opiniilor exprimate in spatiul public, vanitatea si dorinta de succesa parintilor au facut-o pe micuta sa moara, dintr-o greseala stupida, in incercarea de a dobori niste recorduri pe care tatal ei si le dorea doborate.
Intre timp, in mediul online au inceput sa apara din ce in ce mai multe comentarii cu privire la situatiile delicate in care Ovidiu Popescu, tatal Dor Getei Popescu, si-ar fi pus copii.
Mai mult, in 2013, pe baza unei fotografii, o plangere a fost depusa la Protectia Copilului, in luna iunie a anului 2013.
Fotografia il arata pe Ovidiu Popescu, care o tine in spate pe Crina Coco Popescu, fiica sa cea mare, care nu poarta casca de protectie, in timp ce escaladeaza muntele.
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului a fost, insa, de alta parere:

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

„Din verificarile electronice efectuate va informam ca am identificat elemente care pot fi considerate cu potential periculos pentru integritatea copilului din imaginea la care se face referire in sesizare, precum si un anumit potential daunator al promovarii acesteia in mediul online” – este raspunsul primit

de la Elena Tudor, directorarea Directiei pentru Protectia Copilului de la acea vreme. Sesizarea a ramas, insa, fara nicio masura luata.
Tragedia din Muntii Retezat, de sambata, cand copiii Dor Geta Popescu (13 ani) si Erik Gulacsi (14 ani) si-au pierdut viata, fiind surprinsi de o avasansa, ridica semne de intrebare referitoare la cat de sigur este alpinismul pentru copii si cat de corect este ca acestia sa fie incurajati sa escaladeze munti care au rapit vietile a numerosi alpinisti adulti.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI