Romantism, spectaculozitate și emoție. Într-un cuvânt: Paris, orașul luminilor și al iubirii. Capitala Franței oferă nenumărate monumente emblematice, care atrag nu numai turiștii, ci și mirii aflați în căutarea fotografiei perfecte.

Citește și: VIDEO- Provocare inedită în Franța: Lăsați să fure din magazin dacă reușeau să întreacă la fugă un fost campion

Claudia și Ionuț sunt doi tineri îndrăgostiți, care trăiesc în Germania și s-au căsătorit la finalul lunii august.

Și-au dorit ca albumul de nuntă să fie spectaculos, așa că nu se bazează doar pe pozele realizate în ziua evenimentului, ci au organizat o ședință foto specială, după nuntă. Au ales ca decor Parisul, pentru că îl consideră un oraș de vis.

Ionuț Pușcău, mire: „Am ales Franța pentru că aici este orașul iubirii, ne doream foarte mult să venim, ne-am propus de mult timp să ajungem aici și am zis să facem și poze.”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Aranjați și gătiți precum în ziua în care și-au unit destinele, cei doi tineri au defilat prin întreg orașul, ca să obțină albumul mult visat.

„Ce veți face cu pozele? Unde le veți posta? Pe rețelele de socializare, pe Facebook, TikTok, Instagram, pe toate.”

De la vestitul Turn Eiffel, până la Arcul de Triumf sau spectaculoasa intrare a Muzeului Luvru, fotograful alături de protagoniști nu au ratat niciun obiectiv turistic.

Ba chiar la unele poze au contribuit și turiștii, adunați să admire ședința foto a celor doi miri.

Sergiu Fodor, fotograf: „Cum reacționează oamenii când văd o mireasă prin Paris? Oamenii sunt fericiți, și mega deschiși, când o văd îi transmit urări de bine.”

Cei mai mulți miri aleg să facă ședințele foto la Paris

Orașul iubirii oferă decoruri de poveste pentru artiștii fotografi, a căror măiestrie este stimulată de tot ceea ce se află în jurul lor. Originar din Oradea, fotograful celor 2 miri a acceptat provocarea și și-a pus la încercare creativitatea.

Sergiu Fodor, fotograf: „În Paris poți crea 2 povești, o poveste pe lumină, o poveste seară, stilul de fotografie se schimbă, este cu totul și cu totul diferit.”

De altfel, pentru fotograf, astfel de ședințe foto în diverse destinații europene au devenit obișnuință. Tânărul are solicitări pentru nenumărate capitale europene, iar în următoarea perioadă va ajunge pe plajele din Spania, unde alți miri visează la instantaneul de nuntă perfect.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si