Close sidebar
Close sidebar

Fotografia postata de Donald Trump pe Twitter care a infuriat lumea

Presedintele american Donald Trump a postat pe contul lui de Twitter o fotografie alaturi de membrii cabinetului sau. In scurt timp insa au aparut si comentariile negative.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Folosind hashtag-ul sloganului sau de campanie "Sa facem America mareata din nou", Donald Trump a postat o fotografie din Biroul Oval, alaturi de membri ai cabinetului sau.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

In scurt timp insa, presedintele american a fost taxat de internauti care au observat ca 99% dintre membrii cabinetului lui sunt barbati albi, de varsta mijlocie. O singura femeie este prezenta in fotografie.

"America a fost minunata datorita diversitatii adusa de oameni. Sa iti fie rusine ca ii ignori", este unul dintre comentarii, relateaza indy100.com.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI