Corina Dragotescu s-a stabilit cu familia in America, dar colaboreaza in continuare cu televiziunile din tara pe teme politice. Recent, Corina a postat o fotografie din primul an de mandat al presedintelui Basescu, realizata la lansarea unui ziar, cand acesta ii saruta mana. O fotografie din alta viata. 2005”, a explicat Dragotescu.

Un amic a intrebat-o ce semnificatie a avut gestul presedintelui, dar Corina a replicat, cu umor: Se gandea daca sa scuipe sau sa pupe mana”.
La putin timp dupa acel moment, Corina Dragotescu a avut un conflict cu Basescu, intr-o perioada in care jurnalista aflase ca are cancer. Ea scrisese un material despre faptul ca Basescu s-ar fi ocupat, la Constanta, in 22-23 decembrie 1989, cu distrugerea unor documente ale Securitatii, iar presedintele i-a replicat: „Dumnezeu sa ne dea sanatate cat adevar spunem legat de povestea pe care ati prezentat-o in prima pagina a ziarului de maine!”.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si