O tânără fotomodel a fost găsită moartă într-o groapă. Ea a plecat la cumpărături, apoi nu s-a mai întors. Părinții au alertat imediat autoritățile.

Yessenia Estefania Alvarado, din Mexic, a dispărut pe 19 august, după ce a plecat la cumpărături. Cum blondina, de 24 de ani, nu s-a mai întors acasă rudele au alertat autoritățile.

Yessenia a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Modelul avea și un copil. Se pare că Yessenia a fost răpită de patru bărbați chiar pe o stradă din nord-vestul Mexicului. După aproximativ o lună de zile, trupul fotomodelului a fost descoperit într-o groapă comună din zona Canal Bajo, înconjurată de alte șase cadavre.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro

fotomodel ucis de patru bărbați
Fotomodelul Yessenia avea doar 24 de ani.[Sursa foto: google]

Familia a recunoscut-o imediat după haine, apoi i s-a efectuat testul ADN care i-a confirmat identitatea. Cazul Yesseniei a fost foarte cunoscut, părinții fetei s-au luptat mult pentru a-l mediatiza ca să o poată găsi. Apoi a fost începută și campanie de susținere a eforturilor pentru găsirea tinerei.

Alături de Yessenia se aflau alte șase cadavre. În groapa comună se aflau trupurile a trei bărbați, două femei și o persoană cu sex necunoscut. Trei bărbați suspecți au fost arestați, momentan, în acest caz halucinant.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si