UPDATE:  Polițiștii au identificat victima ca fiind un bărbat de 53 de ani din București.

„În urma prelevării amprentelor de la fragmentul de membru superior drept, găsit în noaptea de 08 spre 09 decembrie, în comuna Dragoslavele, şi a implementării acestora în baza de date, poliţiştii au reuşit identificarea persoanei căreia îi aparţine, respectiv un bărbat de 53 de ani, care figurează cu domiciliul în municipiul Bucureşti.

De asemenea, s-a stabilit faptul că bărbatul figurează cu antecedente penale”, au transmis autoritățile.

Știre inițială

Este alertă în Argeș, după ce un localnic din Dragoslavele a descoperit rămășițe dintr-un cadavru uman. Potrivit surselor, acesta ar fi găsit antebrațul unui bărbat.

Bucăți de cadavru uman, descoperite la Dragoslavele, Argeș

Poliția de la Câmpulung a apelat la unitățile canine ale Salvamont pentru a căuta și posibilele resturi de cadavru uman, după ce un localnic a găsit un antebraț în Dragoslavele, Argeș.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Autoritățile iau acum în calcul căutarea în baza de date a persoanelor dispărute cel puțin din zona respectivă.

„Solicitare de unități canine Salvamont din partea Poliției Argeș. În cursul dimineții a fost găsit un fragment de cadavru uman, suntem în căutarea celorlalte resturi. Acționează și câini aduși de la Centrul Chinologic al MAI din Sibiu”, au precizat salvamontiștii.

caini misiune

Câini trimiși în misiune pentru posibila descoperire a resturilor cadavrului 

[Sursa foto: Pexels]

Citește și: Răsturnare de situație în cazul crimei din București! Bărbatul de 72 de ani care ucis-o pe Beatrice ar fi fost îndrăgostit de ea

Sursele mai spun că antebrațul ar fi fost descoperit azi-noapte, în jurul orei 12.00, pe un drum de la Dragoslavele. De asemenea, din primele cercetări reiese că fragmentul uman ar fi stat în apă mai mult timp.

Alte surse au mai menționat că anchetatorii iau în calcul și ipoteza ca bărbatul să fi fost victima animalelor sălbatice. De asemenea, nici ipoteza unei crime nu este exclusă. 

politia romana

Intervenție a Poliției Române

[Sursa foto: Poliția Română]

Criminaliștii și medicii legiști vor stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si