In minutul 54, Risdon l-a faultat in careu pe Griezmann, arbitrul nu a dictat initial nimic, dar a revenit dupa cateva momente si a apelat la asistenta video. In urma vizionarii inregistrarii video a fazei, Cunha l-a avertizat pe Risdon si a dictat penalti, pe care l-a transformat tot Griezmann, in minutul 58.

Dupa numai doua minute, Samuel Umtiti a comis hent în careu, dupa o lovitura libera executata de adversari de pe partea dreapta.

A fost randul australienilor sa ceara insistent lovitura de la 11 metri. Dupa ce a ezitat, Cunha a dictat al doilea penalti al meciului, apoi s-a consultat cu asistentii din centrul video si nu a mai revenit asupra deciziei. Jedinak a executat si a marcat si el de la 11 metri, în minutul 62.

Francezii au marcat cu noroc golul victoriei, în minutul 81, cand Pogba a sutat, iar Behich a devitat balonul, care s-a dus în transversala si apoi a cazut dincolo de linia portii lui Ryan. Golul a fost confirmat de tehnologia pe linia portii (Goal Line Technology).

Au marcat: Griezmann '58 (p) Pogba '81/ Jedinak '62 (p)

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Au evoluat urmatoarele echipe:

Franta: Lloris- Pavard, Varane, Umtiti, Hernandez- Tolisso (Matuidi '78), Kante, Pogba- Mbappe (Fekir '70), Griezmann Giroud '70)- Dembele. Selectioner Didier Deschamps.

Australia: Ryan- Risdon, Sainsbury, Milligan, Behich- Jedinak, Mooy- Leckie, Rogic (Irvine '72), Kruse (Arzani '84)- Nabbout (Juric '64). Selectioner Bert Van Marwijk.

Arbitru: Andres Cunha (Uruguay)

A doua partida din Grupa C, Peru- Danemarca, va avea loc tot sambata, de la ora 19.00. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si