Umtiti a marcat cu capul dupa un corner executat de Griezmann.

Campioana mondiala in 1998, cand a organizat turneul final, dupa 3-0 cu Brazilia in finala, Franta a mai jucat in ultimul act la CM in 2006, in Germania, cand a pierdut la loviturile de departajare, in fata Italiei.

Marti, au evoluat echipele:

Belgia: Courtois- Alderweireld, Kompany (cap.), Vertonghen- Dembele (Mertens '60), Witsel, Fellaini (Carrasco '80), Chadli (Batshuayi '90+1)- De Bruyne, Lukaku, Hazard.

Selectioner: Roberto Martinez;

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Franta: Lloris- Pavard, Varane, Umtiti, Hernandez- Pogba, Kanté- Mbappé, Griezmann, Matuidi (Tolisso '86)- Giroud (Nzonzi '85). Selectioner: Didier Deschamps.

Arbitru: Andres Cunha (Uruguay)

Partida a fost urmarita din tribune de presedintele francez Emmanuel Macron, de Regele Filip al Begiei si de Regina Mathilde.

In finala, Franta va intalni invingatoarea din a doua semifinala, Anglia- Croatia, care va avea loc astazi, de la ora 21.00,

la Moscova.

Belgia va juca, sambata, la Sankt Petersburg, finala mica, impotriva formatiei care va pierde in a doua semfinala. Finala mare va avea loc duminica, la Moscova.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si