Rafael avea doar 15 ani, era elev in clasa a VIII-a la Grupul Scolar Vasile Voiculescu si era dependent de etnobotanice. Inainte sa moara, el fugise de acasa de o saptamana impreuna cu prietenul sau, Iosif Bocioc, un adolescent in varsta de 16 ani din Copacel, si stateau in cladirea parasita a fostului Hotel Parc din strada Republicii.

Citeste si: Crima infioratoare in Arges. L-a omorat, apoi a dormit langa el pana dimineata

In seara zilei de 28 mai 2015, bauti si drogati fiind, Rafael si Iosif s-au urcat pe acoperisul blocului cu 10 etaje, din strada Sovata, si-au luat avant si s-au aruncat in gol.
Acum, tragedia s-a repetat. Fratele lui Rafael, Raul, elev la Colegiul Tehnic Mihai Viteazul, si-a luat zilele intr-un mod cumplit, fiind decapitat de un tren.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Prietenii si apropiatii baiatului spun ca acesta ar fi avut probleme cu etnobotanicele, la fel ca fratele sau, insa in ultima perioada le-a zis ca ar fi renuntat la droguri.

Ce l-a determinat pe adolescent sa se sinucida vor stabili procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor, care au declansat deja o ancheta in caz pentru moarte suspecta.

Sursa: ebihoreanul.ro
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si