Părinții Laurei Codruța Kovesi i-au donat 20.000 euro fratelui procurorului chiar înainte ca Ioan Lascu, tatăl fostei șefe DNA, să moară. Donația a fost făcută în cursul anului 2017 iar informația apare în declarația de avere a lui Sergiu Lascu, fratele Codruței, dată în 2018 în calitate de Director Delegat al Transgaz Mediaș.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pe de altă parte, atât Laura Codruța Kovesi cât și fratele acestuia au donat către mama lor partea lor de moștenire (în total 6/8 din masa succesorală a tatălui lor). Fosta șefă DNA a primit, în schimb, la succesiune suma de 10.000 euro, în vreme ce fratele ei a luat un automobil Audi din 2008 care i-a aparținut tatălui. Masa succesorială a mai conținut: casa de locuit de la Mediaș, un teren arabil, un alt autoturism Audi din 2015, certificate de depozit de 100.000 lei și obligațiuni de 47.000 euro.

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ! Codruța Kovesi a caștigat votul Comisiei LIBE pentru Șefia Parchetului European

Sergiu Lascu a avut dosar la DIICOT

Numele lui Sergiu Lascu a fost folosit de multe ori în campanii anti-Kovesi, după ce s-a descoperit că acesta ar fi apărut într-un dosar DIICOT legat de Transgaz. Anchetarea Alinei Bica, pe atunci șefă a procurorilor anti-mafia, ar fi fost răspunsul Laurei Codruța Kovesi la dosarul deschis pe numele lui Lascu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si