Close sidebar
Close sidebar

Fratele lui Catalin Morosan, retinut de procurori! Ce acuzatii i se aduc barbatului

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fratele luptatorului de kickboxing, Catalin Morosan, a fost retinut de procurori. Este banuit ca face parte dintr-o grupare infractionala care a prejudiciat statul roman cu 18 milioane de lei. Claudiu Morosan si alti 4 suspecti ar fi facut trafic cu aur, iar complici le-ar fi fost proprietarii unor celebre magazine de bijuterii din tara si mai multi romi din doua localitati din Iasi.

Claudiu Morosan n-a parut pana acum sa aiba probleme cu legea, insa in aceasta dimineata, procurorii DIICOT l-au ridicat de-acasa si il acuza de fapte grave.
Fratele mai mic al luptatorului cu cea mai lunga serie de victorii din istoria SUPERKOMBAT ar fi implicat intr-o afacere necurata cu aur. Morosan, in calitate de administrator al unui magazin de bijuterii, ar fi facut parte dintr-o retea care a cumparat si a vandut aur fara sa inregistreze vreo factura.

Implicati in tranzactiile ilegale ar fi si sotul unei judecatoare, dar si oameni de afaceri care detin francize pentru branduri de lux.

Prejudiciul pe care gruparea l-a creat statului prin neplata TVA-ului se ridica la 18 milioane de lei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Ca sa destructureze gruparea, procurorii DIICOT si ofiterii de la Crima Organizata au facut 35 de perchezitii in Bucuresti, Alba Iulia si in palatele romilor din Iasi!

In urma descinderilor, anchetatorii au ridicat bijuterii si lingouri, dar si 50 000 de lei.

Totodata, au pus sechestru pe case si masini, in valoare de 800 000 de euro.
Claudiu Morosan a fost retinut, laolalta cu alti 4 barbati. Alti suspecti sunt cercetati sub control judiciar.  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI