Familia afaceristului Cornel Dinicu este greu încercată în aceste momente, după ce Ferma Dacilor a ars aproape în totalitate în a doua zi de Crăciun. Din păcate, acesta nu este prima dată când familia se confruntă cu probleme. În trecut, unul dintre frații lui Cornel Dinicu a fost găsit mort, pe o plajă din Spania. 

Cum a murit fratele lui Cornel Dinicu?

Nu este singurul moment trist din viața patronului de la Ferma Dacilor.

Cu ani în urmă, acesta și-a pierdut și un frate în Spania. Bărbatul ar fi fost găsit fără suflare pe o plajă. Potrivit informațiilor Gândul, la vremea aceea, când a fost găsit mort, se zvonea că fratele lui Cornel Dinicu ar fi fost ucis, pe trupul acestuia fiind descoperite urme de violență. La acel moment, familia a suferit foarte mult.

În prezent, afaceristul mai are două surori, pe Cornelia Dinicu care este plecată de ani buni în Italia, și pe Stela, care este și ea plecată de foarte mulți ani în Spania. Ferma Dacilor era un loc de suflet pentru toate rudele, deoarece acolo se făceau reuniunile de familie.

Citește și: Ies la iveală noi informații după tragedia de la Ferma Dacilor! Un angajat a spus cine ar fi dat foc, de fapt, pensiunii

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„A creat un loc de vis, o casă pentru el și copiii lui, dar și pentru noi cei plecați. Casa noastră când veneam în țară era Ferma Dacilor. Când plecam de acolo plecam cu valizele pline de bunătăți ca la mama acasă. Înmormântări, parastase și nunți în familia noastră le-a făcut Cornel acolo. El a fost de-a lungul anilor stâlpul de care ne-am sprijinit cu toții!”,

a transmis sora lui Cornel Dinicu, într-un mesaj care, ulterior, a fost șters.

Patronul de la Ferma Dacilor susține în continuare că cineva a vrut să-i distrugă afacerea de suflet

Acum, anchetatorii, după ce l-au audiat atât pe patron, cât și pe martori au o nouă ipoteză în ceea ce privește cauza care a dus la incendiul de la Ferma Dacilor, în urma căruia opt persoane au murit. Aceștia consideră că focul ar fi pornit de la un televizor care se supraîncălzea destul de des.

Pensiunea funcționa de ani de zile fără autorizație de construcție și de incendiu, însă Cornel Dinicu susține cu tărie că cineva a vrut să-i facă rău și că de fapt toate erau în regulă la Ferma Dacilor. Mai mult, acesta a mai spus că a încercat în nenumărate rânduri să obțină autorizațiile necesare, însă nici până acum nu le-a primit. Și pe pagina lui de Facebook, acesta a povestit că inițial afacerea lui a pornit cu doar 6 spații de cazare, pentru care nu avea nevoie de autorizații.

”Nu aveam autorizație de construire tocmai pentru că nu aveam relații bune cu politicul. Am reușit intabularea clădirii prin instanță după o perioadă semnificativă. A fost nevoie să dau în judecată ca să ajungem în legalitate(...) Ferma s-a construit în timp.

Întâi o fermă, apoi câteva locuri de cazare. Nu a fost de la început așa cum era în prezent. Necesitatea autorizărilor a venit pe parcurs pentru că la început noi aveam 12 locuri de cazare, respectiv 6 camere, iar până în 16 locuri această autorizație nu este necesară. Când ne-am mărit am cerut autorizarea. De ce nu o aveam? Pentru că eram în proces”, a spus Cornel Dinicu.

Citește și: Presupusul lider în cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner s-ar asunde în Asia

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cu toate astea, patronul a vorbit și de niște fluctuații de tensiune din zonă. În acest sens el ar fi făcut și plângeri, tocmai pentru a preveni acest risc de incendiu.

Din păcate, în acea noapte fatidică, afaceristul prahovean și-a pierdut unul din copii, pe Victor, un copil de 11 ani. Acesta era hocheist la Corona Brașov și își dorea cu tot dinadinsul o carieră strălucită în acest sport. Și bodyguard-ul său a fost găsit carbonizat, după ce a încercat să intre pentru a doua oară în pensiune să-și salveze fii. Acum, unul dintre gemenii care a supraviețuit ar putea fi înfiat chiar de Cornel Dinicu, care se află acum în arest preventiv pentru 30 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si