Georgică Cornu este în doliu! Fratele fostului soț al Marinei Almășan s-a stins din viață în cursul zilei de marți. Politicianul a postat un mesaj de regret cu câteva minute în urmă, în mediul online. Politicianul trece prin clipe extrem de grele. 

„Cu durere în suflet vă anunț că astăzi, 17.09.2024, fratele meu, Cornu Adelin Petrișor s-a stins din viață. Dumnezeu să-l odihnească în pace”,

a scris Georgică Cornu pe Facebook. 

frate georgica cornu, marina almasan, accident timis

La foarte scurt timp după ce Georgică Cornu a postat mesajul dureros despre moartea fratelui său, o mulțime de prieteni și apropiați i-au transmis mesaje de susținere omului politic.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citește și: Muncitor român mort în Germania. Sebastian avea doar 20 de ani. Modul tragic în care și-a pierdut viața

Tragedia care i-ar fi luat viața fratelui lui Georgică Cornu

Chiar dacă Georgică Cornu nu a dezvăluit ce a dus la moartea fratelui său, până în acest moment se crede că de vină pentru decesul lui Petrișor Cornu ar fi un accident petrecut în gospodărie.

Mai exact, bărbatul ar fi murit după ce și-ar fi secționat artera femurală cu un polizor în timp ce lucra în jurul casei. 

„La data de 17.09.2024, în jurul orei 17:00, polițiștii orașului Recaș au fost sesizați cu privire la faptul că, în satul Nadăș, un bărbat s-ar fi accidentat în timp ce efectua treburile gospodărești cu un polizor.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, respectiv, un bărbat de 60 de ani era în stare de inconștiență, fiind tăiat în zona arterei femurale. 

Ulterior, echipajele medicale au declarat decesul”, au transmis autoritățile.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Citește și: Cine este Gabriela Ștefănescu, doctorița găsită fără viață într-o cameră de hotel din Capitală. Moartea medicului ieșean, învăluită în mister

frate georgica cornu, marina almasan, accident timis

Georgică Cornu

[Sursa foto: Facebook Georgica Cornu]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si