Close sidebar
Close sidebar

Fratele lui Mirel Rădoi s-a stins din viață după aproape două luni de suferință!

Mihai, fratele lui Mirel Rădoi, s-a stins din viață astăzi.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

El se afla internat în comă din luna februarie, atunci când s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuia în Severin.

Medicii au încercat de atunci să îi salveze viața, l-au operat de urgență și l-au ținut sub strictă monitorizare, dar, din păcate, astăzi Mihai Nicușor Rădoi a încetat din viața.

A dus o viață plină de aventură

Fratele fostului internațional român a avut, până în prezent, o viață zbuciumată. A strâns inclusiv câteva vizite prin penitenciarele din străinătate încă de acum 14 ani, când a fost prins la furat. Spre norocul lui, în 2011, judecătorii i-au admis o cerere de reabilitare, dar minunea nu a ținut mult.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Trei ani mai târziu, Mihai Rădoi a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare, alături de alte două persoane, pentru trafic de țigări.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI