Fratele lui Pavel Statan avea 51 de ani. Acesta s-a stins din viata astazi, iar informatia a fost confirmata de catre Politie, precizeaza  PUBLIKA.MD. Cauza mortii inca nu a ieşit la iveala.Nelu Stratan era cunoscut  pe scena muzicala, la fel ca fratele sau Pavel Stratan.

Acesta a fost un interpret şi producator moldovean de muzica folk şi rock, fiind fratele mai mare al lui Pavel Stratan.

A copilarit ascultand muzica unor cantareti precum Mirabela Dauer, Corina Chiriac sau Dan Spataru.Pana sa devina solist, Nelu Stratan a lucrat intr-un studio de inregistrari.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

In 2003 a lansat piesa "Ultima noapte" de pe albumul cu acelaşi nume, care a fost aleasa hitul anului in 2005. In Romania s-a lansat cu piesa "Zai, zai" inspirata dintr-un cantec al lui Joe Dassin. Nelu Stratan s-a nascut pe 11 iunie 1965, cunoscut simplu sub numele de Nelu. A murit in data de 8 februarie 2017, la varsta de 51 de ani.

Fratele lui Pavel Statan avea 51 de ani.
Acesta s-a stins din viata astazi, iar informatia a fost confirmata de catre Politie, precizeaza PUBLIKA.MD. Cauza mortii inca nu a ieşit la iveala.
Nelu Stratan era cunoscut  pe scena muzicala, la fel ca fratele sau Pavel Stratan. Acesta a fost un interpret şi producator moldovean de muzica folk şi rock, fiind fratele mai mare al lui Pavel Stratan. A copilarit ascultand muzica unor cantareti precum Mirabela Dauer, Corina Chiriac sau Dan Spataru.
Pana sa devina solist, Nelu Stratan a lucrat intr-un studio de inregistrari. In 2003 a lansat piesa "Ultima noapte" de pe albumul cu acelaşi nume, care a fost aleasa hitul anului in 2005. In Romania s-a lansat cu piesa "Zai, zai" inspirata dintr-un cantec al lui Joe Dassin.
Nelu Stratan s-a nascut pe 11 iunie 1965, cunoscut simplu sub numele de Nelu. A murit in data de 8 februarie 2017, la varsta de 51 de ani.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si