Fratele lui Puya, Alexandru Gărdescu, a murit în martie 2012 în conditii suspecte în Italia, chiar in apartamentul în care locuia.

Citește și: Fiica de 7 ani a rapperului Puya, premiata de Politia Romana! Cantaretul e recunoscut pentru mesajele pline de dispret pentru oamenii legii

Surse din anturajul lui Alex Gărdescu au susținut atunci că tânărul ar fi fost ucis de o supradoză de droguri.

Puya, copleșit de tragedia prin care a trecut

Puya își amintește că dispariția fratelui său a fost un "moment de răscruce" în viața sa.

„El era în Italia, lucra acolo și la un moment dat m-a sunat cineva și mi-a zis că fratele meu nu mai e. Ăla a fost un moment de răscruce, mi-am dat seama că toată alergătura cu spectacolele nu merită. Uneori suna și nu puteam să îi răspund, mi-a părut foarte rău de momentele pe care le-am pierdut. Putea avea probleme și nu avea cui să i le spună“, a povestit Puya în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Frații Tate află dacă vor fi eliberați. Procurorii cer prelungirea arestului preventiv cu încă 30 de zile

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Dragoș Gărdescu, care are numele de scenă Puya, a depășit cu greu momentul în care fratele său a murit subit. Alexandru Gărdescu muncea într-un service auto din Italia, iar autoritățile au suspectat că acesta ar fi decedat din cauza unei supradoze.

Nu se știe cu siguranță, întrucât cei din jurul lui nu știau dacă fratele lui Puya consumă sau nu droguri. Cei care au alertat carabinierii au fost colegii de serviciu ai lui Alex Gărdescu, care s-au îngrijorat că acesta nu a mai ajuns la serviciu.

Puya, omagiu pentru fratele său

Alexandru Gărdescu, în memoria căruia Puya a lansat un videoclip la piesa ”Nimic nu e nou”  a fost găsit mort, în 2012, în locuința sa din Falconara Marittima, în apropiere de Ancona, Italia.

După dispariția lui Alexandru Gărdescu, Puya a strâns legăturile cu al doilea frate al său Răzvan, pe care l-a angajat în firma sa, care îl însoțea pe Puya la concerte și de multe ori i-a fost șofer când erau drumuri lungi prin țară.

Citește și: Rapperul Puya, implicat într-un incident la un supermarket din București. A fost scos afară de un agent de pază

În urmă cu doi ani, Puya s-a filmat la mormântul fratelui său și a transmis un mesaj fanilor despre viață și cât de important e să apreciezi familia, cât încă este în viață.

Mesajul lui Puya de la mormântul fratelui său

"Fac mesajul ăsta nu ca să vă întristez. Îl fac pentru cei care au pierdut pe cineva drag, care s-a dus prea devreme. Nu vorbesc de bătrâni, se duc că așa e firea lucrurilor. Vorbesc de cei care au pierdut pe cineva prea devreme: copii, frați, surori, cum a fost în cazul meu.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Am două vești: una proastă și una bună. Vestea proastă e că viața e scurtă. Vestea bună e că nu e chiar așa cum credem noi, atât zbucium, alergătură. Nu pleci cu nimic. Zici tu că faci, că dregi. Nu faci nimic, dacă e să te duci, te duci. Nu trebuie să trăiești cu frică și să nu te agiți. Trebuie să faci lucruri pentru copii, pentru familie. Important e să stăm unii cu alții, să stăm unii cu alții și să nu uităm că suntem foarte perisabili, suntem un fir de praf.

Viața e frumoasă rău! Noi ne facem prea multe probleme. Pentru unii e bine să stai la soare, să stai cu familia, să ai grijă de tine. Și Bill Gates tot în gaura asta o să ajungă. Viața e frumoasă! Hai să o trăim!", este mesajul transmis de Puya.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si