Claudiu Moroşan (n.r. acesta este de fapt numele de familie corect, dar Cătălin a devenit cunoscut ca Moroşanu) este acuzat de trafic cu aur. În dosar sunt implicate mai multe persoane, inclusiv patronii unui cunoscut lanţ de bijuterii. În acest caz nu este implicat şi Cătălin Moroşanu.

DIICOT a efectuat percheziţii în mai multe locaţii din Iaşi, Vaslui şi Alba în cursul zilei de ieri.

În judeţul Iaşi, anchetatorii au descins la Grajduri şi Ciurea, acolo unde au răscolit locuinţele mai multor cetăţeni de etnie romă care ar fi fost implicaţi în acest caz, potrivit celor de la adevarul.ro. Se pare că este vorba despre o reţea în toată regula din care face parte şi Claudiu Moroşan, care este şi consilier judeţean din partea PNL.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Acuzaţiile oficiale sunt de constituire a unui grup infracţional organizat, evaziune fiscală, spălare de bani sau contrabandă.

Surse judiciare au precizat că acest dosar a fost deschis încă din 2012, el fiind înregistrat la un moment dat şi pe rolul structurii centrale a DIICOT. Acuzaţiile vizează tranzacţii ilegale cu aur şi bijuterii din aur, prejudiciu estimat fiind de peste 3 milioane de euro.

Sursa: digisport.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si