Trupul fara viata al tanarului de 3o de ani afost gasit ieri dimineata, spanzurat de un copac situat la 3 kilometri de locuinta sa.

Tanarul nu era casatorit, avea 8 frati si muncea in agricultura pe Valea Bargaului.

Acesta a disparut de acasa marti dupa-masa, dupa ce a consumat doua pahare de vin. Tanarul a fost vazut de mai multe fetite, care l-au vazut ca se indrepta spre padure.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La cateva ore dupa disparitie, acesta si-a sunat un vecin si unul dintre frati si le-a spus sa aiba grija de ei. Fratele victimei a asistat practic la sinuciderea acestuia, prin telefon.

„M-a sunat marti seara si mi-a spus „Fratele meu sa ai grija de tine”.

L-am intrebat ce are de gand si am auzit un parait in telefon, dupa care nu a mai raspuns la telefon. Mi-am dat seama ca ceva nu este in regula cu el. L-am sunat de zeci de mii de ori pana s-a descarcat telefonul”, marturiseste unul dintre fratii sai, potrivit bistriteanul.ro.
 

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si