Close sidebar
Close sidebar

"Fratele meu, sa ai grija de tine", i-a spus un tanar din Bistrita fratelui sau. Ce a urmat dupa, este tulburator

Un tanar in varsta de 30 de ani din Poienile Zagrei a fost gasit spanzurat de un copac, la trei kilometri de casa sa. Unul dintre fratii barbatului, a ascultat neputincios prin telefon cum fratele sau isi da ultima suflare.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Trupul fara viata al tanarului de 3o de ani afost gasit ieri dimineata, spanzurat de un copac situat la 3 kilometri de locuinta sa.

Tanarul nu era casatorit, avea 8 frati si muncea in agricultura pe Valea Bargaului.

Acesta a disparut de acasa marti dupa-masa, dupa ce a consumat doua pahare de vin. Tanarul a fost vazut de mai multe fetite, care l-au vazut ca se indrepta spre padure.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La cateva ore dupa disparitie, acesta si-a sunat un vecin si unul dintre frati si le-a spus sa aiba grija de ei. Fratele victimei a asistat practic la sinuciderea acestuia, prin telefon.

„M-a sunat marti seara si mi-a spus „Fratele meu sa ai grija de tine”. L-am intrebat ce are de gand si am auzit un parait in telefon, dupa care nu a mai raspuns la telefon.

Mi-am dat seama ca ceva nu este in regula cu el. L-am sunat de zeci de mii de ori pana s-a descarcat telefonul”, marturiseste unul dintre fratii sai, potrivit bistriteanul.ro.
 

 
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI