Doi frați gemeni de 15 ani au rămas fără familie. Abandonați de mamă, și-au găsit tatăl în gospodărie fără suflare. Cei doi se pregăteau să meargă la școală când au făcut descoperirea. Acesta se afla cu fața în jos, căzut pe podea. Manevrele de resuscitare nu au dat niciun semn, iar cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită.  

Citește și: Povestea sfâșietoare a cinci frați abandonați de mamă, îngropați în foamete și sărăcie

A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să fie făcută autopsia. 

Cazul extrem de delicat a intrat în atenția reprezentanților primăriei Curtești. Potrivit vecinilor, cei doi copii munceau adesea pentru a face rost de bani alături de tatăl lor. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Dragostea nu are limite. O bunicuță și soțul ei mai tânăr cu 37 de ani decât ea vor să facă primul lor copil: „Nu putem decide de cine ne îndrăgostim”

Povestea sfâșietoare a cinci frați abandonați de mamă, îngropați în foamete și sărăcie

“Mami nu ne-a vrut, de aia a plecat!”. Povestea celor cinci frați din Prahova, uitați în sărăcie.

Copilăria pentru Alin, Ionuț, Ana Maria și gemenii Andrei și Eugen nu este deloc una fericită. Aceștia au fost abandinați de mamă, iar tatăl lor nu le poate oferi cele necesare. Bunica lor țintuită la pat este singurul sprijin pe care îl au și se gândesc cu teamă la momentul în care aceasta nu va mai fi.

Citește și:  VIDEO- Ea este fata salvată din portbagajul mașinii incendiate pe un câmp din București! Iubitul a vrut s-o omoare pentru o datorie la hotel

Singura masă caldă pe care aceștia o primesc este de la biserică sau primar

Aceștia trăiesc într-o casă sărăcăcioasă din comuna Tătaru,  județul Prahova,  iar cel mai mare dintre frați are 13 ani.
Noaptea se protejează unul pe altul de frig, iar singura masă caldă pe care o primesc este cea de la vecini, de la primar sau de la biserică.

„Eu cred că nu ne-a iubit niciodată, de aia ne-a părăsit”, e impresia lui Alin, băiatul cel mare.

Citește și:  Incredibil cum a ajuns Georgiana să obțină un loc de muncă pe măsura calificării. De ce era discriminată românca

„I s-a pus în vedere tatălui să se ocupe așa cum trebuie de micuți, altfel îi va pierde. Să lase viciile și să fie un părinte responsabil. Noi, comunitatea, facem ce putem pentru a-i ajuta. O masă caldă, rechizite, ghiozdane ca să nu abandoneze școala. Am promisiunea că într-o lună, o lună și jumătate, vom putea aduce un container, ca să nu îi prindă iarna în casa aceea care stă să cadă pe ei.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Misterul celor doi gemeni de 13 ani care au dispărut subit pe țărmul mării

Frățiorii aceștia nu meritau o așa soartă. Să fim cât mai mulți oameni buni și să le arătăm că există lumină și speranță în viață. Vrem să le refacem căsuța fiindcă, oricât de dărăpănată ar fi, pentru ei înseamnă „acasă”, a mărturisit Ionuț Popa, primarul comunei, potrivit Observatorul Prahovean.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si