Ioan si Victor Becali au depus in ultimele zile actiuni in instanta prin care solicita suspendarea executarii pedepselor cu inchisoarea. La sfarsitul lunii februarie, cei doi au fost condamnati definitiv la 7 ani si 4 luni (Ioan Becali), respectiv 5 ani si 8 luni (Victor Becali). Pedepsele au fost acordate in dosarul mituirii judecatoarei Geanina Terceanu, cea care i-a achitat intr-un termen din „dosarul transferurilor”. Judecatoarea a primit, la randul ei, o pedeapsa de 7 ani cu executare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Interesant este ca actiunea introdusa de Ioan Becali a fost adminsa de judecatorii din Slobozia, Giovani fiind practic cu un picior afara din inchisoare. In cazul lui, procurorii au facut apel, urmand ca in viitorul apropiat, acesta sa afle daca isi face bagajele sa mearga acasa. In cazul lui Victor, magistratii au respins actiunea.

Ioan si Victor Becali i-au dat 185.000

euro judecatoarei Geanina Terceanu in 2009, cand acesteia ii fusese repartizat dosarul transferurilor. Procurorii DNA sustin ca alti 10.000 euro au venit de la Cristian Borcea. Acesta din urma a fost insa achitat pentru dare de mita. Tot achitati au fost avocatii George-Antonie Iorgovan si Daniel-Costel Petre.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si