Foștii concurenți de la ,,Puterea Dragostei" au trăit o experiență de neuitat în cadrul primei ediții a emisiunii ,,Nu te supăra, frate!", pe care cei doi o moderează. Cei doi frați au lansat provocarea de a face piața fără niciun ban în buzunar, într-una dintre cele mai mari piețe din Capitală.

Frații Comănici, la pas prin Piața Obor, fără niciun ban în buzunar. Care dintre foștii concurenți de la ,,Puterea Dragostei" a reușit să câștige provocarea lansată în emisiunea ,,Nu te supăra, frate!"?

Citeste si: Imagini de senzație cu Paul de la „Puterea Dragostei” și fiul său. Ce nume are micuțul?

Bianca și Cristian Comănici la pas prin Piața Obor, fără niciun ban în buzunar 

Emisiunea ,,Nu te supară, frate", pe care Bianca și fratele său Cristian Comănici o moderează împreună, a debutat cu o provocare pe măsură pentru foștii concurenți de la ,,Puterea Dragostei".

Cei doi frați s-au gândit că ar fi ocazia perfectă să își testeze competențele de comunicare, așa că au mers împreună în Piața Obor să facă cumpărături. Provocarea a fost însă, că cei doi au trebuit să se descurce la cumpărături fără să aibă vreun ban la ei. Pentru că bruneta și fratele ei au vrut să vadă care dintre ei este mai convingător în privința oamenilor, au luat la pas întrega piață și au încercat să facă rost de toate alimentele de pe listă, fără să plătească: ,,Trebuie să recunosc că e un pic cam greu, că știu cât muncesc oamenii ăștia" ,

a declarat Cristian Comănici, la începutul videoclipului.

Chiar dacă le-a fost frică că vânzătorii nu vor înțelege regulile jocului, cei doi frați au rămas surprinși de mărinimia oamenilor, care i-au ajutat fără să stea pe gânduri: ,,Ești un om cu suflet minunat! Veniți aici, că sunt niște oameni minunați în Piața Obor!", i-a spus fostul concurent de la ,,Puterea Dragostei" unui vânzător, după ce i-a dăruit mai multe legume și fructe gratis.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Philip de la Puterea Dragostei neagă acuzațiile făcute de Berna la adresa lui: ”Nu e nimic adevărat”

Bianca Comănici, gest emoționant pentru un bătrân

Chiar dacă a reușit să obțină tot ceea ce era pe lista de cumpărături mai repede decât fratele ei, Bianca nu a mai ținut cont de provocare atunci când a întâlnit un bătrân, în mijlocul pieței.

Frații Comănici, la pas prin Piața Obor, fără niciun ban în buzunar. Care dintre foștii concurenți de la ,,Puterea Dragostei" a reușit să câștige provocarea lansată în emisiunea ,,Nu te supăra, frate!"?

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 13:30, la „Asta-i România!”- Copiii fenomen

Pensionarul în vârstă de 82 de ani, împărțea mai multe cărți trecătorilor, probabil pentru a câștiga un ban în plus, chiar de ziua lui de naștere.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Frumoasă brunetă nu a rămas indiferentă când a auzit povestea acestuia și a dorit să îi ofere toate cumpărăturile pe care le făcuse până atunci, emoționându-l puternic pe bărbat: ,,Poate vă trebuia dumneavoastră. Mulțumesc din toată inima!", a fost reacția omului, după ce fosta concurentă de la ,,Puterea Dragostei" i-a întins sacoșa cu alimente.

Citeste si: Simona de la "Puterea Dragostei", acuzată că vrea să-l despartă pe Radu de Adelina


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si