Decizie de ultim moment în cazul Duduienilor. Frații Pian au constestat măsura arestării preventive, decisă ieri de către magistrați. Doi dintre frații lui Florin Mototolea, alias Emi Pian, sunt în arest preventiv încă de săptămâna trecută. Grațian și Pian au avut prima înfățișare în fața instanței. Judecătorii au decis ca bărbații să rămână în continuare în spatele gratiilor.

Bombă în cazul Duduianu. Frații lui Emi Pian vor să fie cercetați în libertate pentru tentativă de omor

Frații lui Emi Pian au făcut imediat apel la decizia magistraților. Azi, 21 august, Duduienii au primit răspunsul apelului. Judecătorii au respins cererea și au considerat-o nefondată.

frații duduianu cercetați pentru omor
frații duduianu cercetați pentru omor[Sursa foto: google]

Citeste si: Ce a construit Emi Pian în vila sa uriașă, cu puțin timp înainte de a fi ucis! FOTO

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Adrian Corduneanu se pregăteşte pentru lupta dintre clanuri, după uciderea lui Emi Pian! „Beleaua” se antrenează la sala de box pentru a-și spulbere rivalii! VIDEO

Citeste si: “Nora” lui Sile Cămătaru își etalează silicoanele uriașe la mare, în timp ce e cercetată de polițiști! Giorgiana a intrat cu Mercedesul într-un gard, după ce a consumat alcool la o nuntă!

Grațian și Ciprian sunt acuzați de tentativă de omor, după ce l-au bătut și rănit grav pe Richard Rinu, principalul suspect în cazul morții liderului clanului Duduianu. Cei doi frați ai lui Emi Pian, alături de un alt bărbat care este acuzat că a participat la încăierare, au fost duși, pe data de 17 august, în fața anchetatorilor. Bărbații au oferit câteva probe ADN, dar și mai multe declarații despre ce s-a întâmplat în noaptea de 3 spre 4 august.

Citeste si: Ipoteză șocantă! Moartea lui Emi Pian a fost premeditată?! A fost amenințat acum mult timp, iar principalul suspect susține că este nevinovat!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si