Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Fraţii Tate au ajuns la sediul DIICOT pentru a asista la percheziţiile informatice. Andrew Tate: „Știu că nu am făcut nimic greșit”

Fraţii Tate au ajuns din nou la sediul DIICOT, unde participă la perchiziţiile informatice. Cei doi își susțin în continuare nevinovăția, iar Andrew Tate susţine că dosarul procurorilor împotriva lor este „gol”.

Laura Macovei,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andrew şi Tristan Tate participă astăzi la percheziţiile mediilor de stocare pe care procurorii le-au ridicat în urma percheziţiilor efectuate în dosar. Totuși, ei stau fără griji, considerând că nu au nimic de ascuns și sunt cât se poate de nevinovați. 

„Ştiu că nu am făcut nimic greşit”

În timp ce Tristan Tate susţine că nu există dovezi împotriva sa, Andrew Tate afirmă că dosarul procurorilor este gol.

Citește și: VIDEO- Andrew Tate se plânge de condițiile din arest: a scris primul poem pe această temă, publicat pe website-ul lui

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Este un dosar gol. Ştiu că nu am făcut nimic greşit ”, a afirmat Andrew Tate.

Eugen Vidineac, avocatul fraților Tate, a afirmat că înregistrările pe care le au procurorii nu conţin elemente incriminatoare, astfel că frații ar putea avea dreptate. 

Frații Tate, acuzați de trafic de persoane și viol

Andrew şi Tristan Tate, împreună cu alte două persoane, au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către DIICOT la finalul anului trecut, în urma unor percheziţii.

Dosarul a fost deschis în aprilie 2021 și vizează constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol.

Citește și: Alex Bodi a anunțat despărțirea de Ema Uta și confirmă relația cu Iulia Sălăgean

Ulterior, fraţii Tate au fost arestaţi preventiv, iar mandatul de arestare a fost prelungit până pe 27 februarie.

 
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI