Tristan și Andrew Tate și-au pus toate speranțele într-un avocat de renume. Constantin Eugen Vidineac este cel care încearcă să-i scape pe frații Tate de închisoare.

Constantin Eugen Vidineac este cel în care milionarii și-au pus speranțele în acest caz

Avocatul activează în acest domeniu de aproximativ 13 ani. Înainte de a deveni avocat a fost cadru didactic la Universitatea „Transilvania” din Brașov, la Facultatea de Drept.

Acesta a predat drept comunitar, drept financiar, drept administrativ și drept constituțional. 

Constantin Eugen Vidineac este expert și în consultanță juridică, dar și în domeniul tranzacțiilor de afaceri şi revendicarea răspunderii.

Citește și: „Totul are un preț” Andrew Tate, vândut de propria iubită pentru „bani de buzunar”. Suma pentru care Georgiana Naghel îi turna pe frații Tate

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Acesta nu doar că este un avocat de renume, dar este cunoscut și pentru aparițiile sale în pas cu moda, fiind considerat de multe doamne un bărbat mereu în tendințe.

Frații Tate sunt hotărâți să-și recupereze averea

Sechestrul pus de procurori pe vilele și mașinile milionarilor i-a revoltat pe Andrew și Tristan Tate.

Chiar avocatul lor a declarat că starea lor de spirit nu este una destul de bună și sunt de părere că le-a fost pătată reputația.

Citește și: „Ni se spărgeau vasele de sânge” Una dintre victimele lui Andrew Tate rupe tăcerea! Declarații cutremurătoare despre ceea ce făceau cei doi, în realitate

Milionarii au acum dreptul la vizite, dar și la pachete. Aceștia au primit mai multe haine și pături în arest.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si