Curtea de Apel Bucureşti a hotărât, vineri seară, să admită contestaţiile formulate de Emory Andrew Tate III, Tristan Tate, Georgiana Manuela Naghel şi Alexandra Luana Radu împotriva decizia Tribunalului Bucureşti. Aceasta fusese dată în 22 martie.

Magistraţii au decis să desfiinţeze în totalitate sentinţa atacată şi rejudecând au hotărât să respingă propunerea de prelungire a duratei măsurii arestării preventive formulată de DIICOT pentru cei patru.

Frații Tate sunt în arest la domiciliu

“Pe durata măsurii arestului la domiciliu inculpaţii Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela şi Radu Alexandra Luana au obligaţia de a nu părăsi imobilele în care locuiesc, fără permisiunea organului judiciar în faţa căruia se află cauza. Dispune punerea de îndată în libertate a inculpaţilor Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela şi Radu Alexandra Luana de sub puterea mandatelor de arestare preventivă emise de judecâtorul de cameră preliminară din cadrul Tribunalului Bucuresti, dacã nu sunt reţinuţi sau arestaţi in altă cauză”, se arată în minuta instanţei. 

Decizia Curţii de Apel Bucureşti de vineri este definitivă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Andrew Tate, dezvăluiri din spatele gratiilor: „Este timpul să-mi scriu cartea”

Andrew Tate, la ieşire din arest: Mergem acasă

Andrew Tate şi Tristan Tate au ieşit din Arestul central cu puțin timp înainte de miezul nopţii, după încheierea formalităţilor. Ei au fost însoţiţi de către avocat. 

”Mergem acasă”, a spus Andrew Tate în limba română.

Fratele său a spus că decizia de vineri a judecătorilor este una corectă.

”Vreau doar să spun că judecătorii astăzi au luat decizia corectă. Respect decizia luată. Sunt un om nevinovat şi vreau doar să demonstrez asta”, a afirmat Tristan Tate.

Andrew Tate a postat un video după eliberare

Andrew Tate se plimbă printr-o cameră cu pereţi negri, în timp ce fumează. Așa apare în primul video postat pe rețelele de socializare.

 

”De anul trecut am fost închis 24 de ore din 24. Fără timp în curte. Am stat într-o celulă de 3 metri, fără electronice sau contact cu exteriorul. Claritate absolută a minţii. Gânduri reale. Planuri reale. Durere intensă”, a scris Andrew Tate alături de imagini.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: Vremurile disperate cer măsuri disperate. Frații Tate dorm cu rândul în celulă pentru a se feri de un eventual viol: „Doi te țin și al treilea te violează”

raţii Tate au fost reţinuţi şi, ulterior, arestatţi, după ce în 29 decembrie au avut loc cinci percheziţii, în Bucureşti şi judeţul Ilfov, la locuinţele deţinute de ei, dar şi de cele două complice ale lor. Ulterior, la începutul lui ianuarie, au avut loc alte 7 percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Prahova în dosarul în care ei sunt cercetaţi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si