Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Frații Tate au fost eliberați din închisoare. Instanţa a decis să fie plasați în arest la domiciliu

Fraţii Tristan şi Andrew Tate au fost eliberaţi din arestul preventiv, vineri seară, după decizia luată de Curtea de Apel Bucureşti. Cei doi vor rămâne în arest la domiciliu.

Mircea Pop,

Frații Tate


DISTRIBUIE
acest articol

”De anul trecut am fost închis 24 de ore din 24. Fără timp în curte. Am stat într-o celulă de 3 metri, fără electronice sau contact cu exteriorul. Claritate absolută a minţii. Gânduri reale. Planuri reale. Durere intensă”, a scris Andrew Tate alături de imagini.

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Vremurile disperate cer măsuri disperate. Frații Tate dorm cu rândul în celulă pentru a se feri de un eventual viol: „Doi te țin și al treilea te violează”

raţii Tate au fost reţinuţi şi, ulterior, arestatţi, după ce în 29 decembrie au avut loc cinci percheziţii, în Bucureşti şi judeţul Ilfov, la locuinţele deţinute de ei, dar şi de cele două complice ale lor.

Ulterior, la începutul lui ianuarie, au avut loc alte 7 percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Prahova în dosarul în care ei sunt cercetaţi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI