Fraţii Andrew şi Tristan Tate au ajuns, din nou, joi dimineața, la sediul DIICOT pentru a participa la perchiziţiile informatice, după ce în urmă cu o zi o acţiune similară a durat aproximativ opt ore.

Citește și: Frații Tate se simt „persecutați” și furați

Andrew şi Tristan Tate se află joi la sediul DIICOT unde participă la percheziţiile mediilor de stocare pe care procurorii le-au ridicat în urma percheziţiilor efectuate în dosar.

"Poliția a fabricat dovezile"

Frații Tate spun că statul român vrea să le fure proprietățile și mașinile și că justiția din România este nedreaptă.

"Poliția a fabricat dovezile", a spus joi dimineața Tristan Tate, care le-a recomandat jurnaliștilor de la sediul DIICOT să cerceteze dovezile din dosar, nimic altceva.

Andrew Tate: "Dosarul este gol"

La înfățișarea de miercuri dimineață, Andrew Tate le-a declarat jurnaliștilor că dosarul procurorilor este gol. “Este un dosar gol. Ştiu că nu am făcut nimic greşit”, a afirmat Andrew Tate reporterilor.

La rândul lui, Tristan Tate a susţinut că nu există dovezi împotriva sa. 

Avocatul celor doi, Eugen Vidineac, a afirmat, la rândul său, că înregistrările pe care le au procurorii nu conţin elemente incriminatoare.

Ce au găsit procurorii în telefoanele fraților Tate

Andrew şi Tristan Tate participă și astăzi la percheziţiile mediilor de stocare pe care procurorii le-au ridicat în urma percheziţiilor efectuate în dosar.

Citește și: Ce este Hustler's University, "școala" lui Andrew Tate pentru care bărbații plătesc să vină la cursuri

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Procurorii DIICOT au descărcat tot ce era în telefoanele și tabletele celor doi, ridicate la percheziția domiciliară.

Poliția București a transmis un punct de vedere după ce Andrew Tate s-a plâns pe Twitter din cauza condițiilor din arestul preventiv și a ”gândacilor și păduchilor” despre care a spus că ”sunt singurii prieteni pe timp de noapte”.

”Nu există reclamații sau sesizări din partea persoanei. Nu au acces la telefonul mobil sau internet, sunt efectuate verificări”, a transmis poliția.

fratii tate

Procurorii DIICOT au descărcat tot ce era în telefoanele și tabletele celor doi, ridicate la percheziția domiciliară.

La ieșirea de la audierile de ieri, cei doi frați milionari și-au clamat din nou nevinovăția. Tristan Tate: "Întrebaţi poliţia ce probe are împotriva mea! Nu au nimic!"

Andrew Tate susține că este în luptă cu sistemul pe care îl numește "The Matrix":  "The Matrix încearcă să mă sperie, dar Dumnezeu ştie adevărul, nu sunt probe la dosar, nu am făcut nimic greşit. Toată lumea ştie că sunt nevinovat."

Andrew Tate a scris și versuri în arest: "Încearcă să mă facă să cedez. Închis într-o celulă fără lumină. Gândacii, păduchii și ploșnițele sunt singurii mei prieteni noaptea"- este poezia publicată pe pagina lui de internet.

De ce sunt acuzați frații Tate 

Andrew şi Tristan Tate, împreună cu alte două persoane, au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către DIICOT la finalul anului trecut, în urma unor percheziţii.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Dosarul a fost deschis în aprilie 2021 și vizează constituirea unui grup infracţional organizat,  trafic de persoane şi viol.

Citește și:  Alex Bodi a anunțat despărțirea de Ema Uta și confirmă relația cu Iulia Sălăgean

Ulterior, fraţii Tate au fost arestaţi preventiv, iar mandatul de arestare a fost prelungit până pe 27 februarie.

În același dosar au fost reținute și două românce, despre care se presupune că au lucrat cu cei doi. Ei au fost reținuți de DIICOT în 29 decembrie 2022, iar apoi instanța a admis cererea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si