Frații Tate au ajuns iar în vizorul oamenilor legii! Potrivit realitatea.ro,  cei doi ar fi fost reținuți de polițiști în cursul nopții trecute. Se pare că aceștia au fost reținuți pe teritoriul României, la cererea autorităților din Marea Britanie.

Motivul pentru care frații Tate ar fi fost reținuți, potrivit sursei citate anterior, este acuzația de abuz, susținută de patru femei.

Citește și: VIDEO-Accident șocant, surprins de camera de bord, în Avrig. Cum s-ar fi produs, de fapt, evenimentul tragic

Frații Tate, reținuți de polițiștii din România la cererea autorităților din Marea Britanie

Se pare că cei doi bărbați au fost reținuți noaptea trecută, de către polițiștii din România, la cererea autorităților din Marea Britanie.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Solicitarea autorităților engleze a îi reține pe Andrew și Tristan Tate vine în urma unor acuzații de abuz, pe care patru femei le-au adus fraților. Acestea ar fi intentat plângeri pentru vătămare corporale şi daune psihologice, cauzate ca urmare a presupuselor abuzuri și loviri, precum şi a controlului coercitiv.

Lovitură grea pentru Andrew și Tristan Tate! Incredibil ce acuzații le aduc patru femei din Marea Britanie

Se pare că acuzațiile femeilor la adresa fraților Tate fac parte dintr-un dosar mai vechi. 

La data de 11 martie a.c., în jurul orei 23:15, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști din Voluntari au pus în aplicare două mandate europene de arestare, emise de către autoritățile judiciare din Marea Britanie, pentru comiterea de infracțiuni sexuale, de exploatare a unor persoane pe teritoriul Marii Britanii, se arată în comunicatul transmis de autorități.

Andrew și Tristan Tate au fost duși la Parchetul de Lângă Curtea de Apel București și potrivit observatornews.ro, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore.

Potrivit primelor informații, Curtea de Apel București urmează să ia o decizie pe parcursul acestei zile, cu privire la executarea mandatului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si