Frații Tate au fost săltați de mascați miercuri, 21 august. DIICOT a realizat percheziții de amploare în București și în județul Ilfov, iar Andrew și Tristen Tate au primit noi acuzații într-un dosar de trafic de persoane.

Ca urmare a audierilor, procurorii au luat decizia de a-i reține pe frații Tate pentru 24 de ore.

Acuzațiile de acum au fost disjunse din primul dosar care, de altfel, a fost trimis în judecată.

Acuzații extrem de grave care până acum un an au fost cercetate in rem. Vorbim aici despre act sexual cu minori, trafic de minore, spălare de bani, influențare a declarațiilor și constituirea unui grup infracțional. Investigația de acum are la bază aproximativ 30 de mărturii ale unor tinere care susțin, potrivit informațiilor noastre, că au fost victimele lui Andrew și Tristan Tate.

Frații Tate, reținuți pentru 24 de ore

În urma perchezițiilor făcute într-un dosar de trafic de persoane și act sexual cu un minor, frații Tate au fost săltați de mascați și conduși la sediul DIICOT pentru a fi audiați.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Citește și: VIDEO Profesorul acuzat de viol nu va mai preda! Ministerul Educației l-a retras de la catedră

După mai multe ore petrecute în fața procurilor, frații Tate au fost reținuți pentru 24 de ore. Andrew Tate ar fi declarat despre acuzațiile care le sunt aduse că sunt "și mai stupide decât data trecută".

Frații Tate sunt acuzați de comiterea mai multor infracțiuni, printre care act sexual cu minori, grup infracțional organizat, spălare de bani sau influențarea declarațiilor.

De asemenea, Andrew Tate este acuzat că ar fi folosit metoda Loverboy pentru a o convinge pe mama copiilor lui să rămână însărcinată.

Pe lângă frații Tate, procurorii i-ar fi reținut și pe Alex Stanciu, Alex Donea și cele două presupuse complice ale fraților Tate: Georgiana Naghel și Luana Radu. 

Citește și: VIDEO Percheziții de amploare în Capitală și în județul Ilfov, într-un dosar de trafic de persoane. Frații Tate audiați

Citeste si: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul prin care Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea din fotbal: "Am fost binecuvântat și onorat să practic acest sport"- radioimpuls.ro

Citeste si: Cele mai spectaculoase ținute de la MTV Music Awards 2024. Cum au apărut vedetele pe covorul roșu- antena3.ro

"Fraţii Tate, cu dublă cetăţenie, britanică şi americană, au fost trimişi în judecată într-un alt dosar pe 20 iunie 2023, fiind acuzaţi că au constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contra cost pe site-uri de profil. Din aceste activităţi, inculpaţii ar fi obţinut importante sume de bani.

Infracţiunile reţinute în sarcina lor sunt de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane în formă continuată, viol în formă continuată (două acte materiale), acces ilegal la sistem informatic, alterarea integrităţii datelor informatice, lovire sau alte violenţe şi instigare la această infracţiune.

Activitățile s-au desfășurat într-o cauză penală privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de minori, trafic de persoane, act sexual cu un minor, influențarea declarațiilor și spălarea banilor", se arată în comunicatul transmis de procurori.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si