Conform legii, frații Andrew și Tristan Tate au dreptul la 5 persoane care îi pot vizita. Pe profilul lui Andrew Tate a fost anunțat faptul că cei care vor veni în ziua de vizită vor fi 4 membri ai familiei și un vlogger din America.

Mama copilului lui Tristan Tate a venit la arest

Este vorba de Adin David Ross, un streamer american în vârstă de 22 de ani.

Citește și: Amănunte noi în cazul fraților Tate. Ce se întâmplă în aceste momente cu averea celor doi

Printre persoanele care au venit în vizită la frații Tate se numără și Cristina Pazurati, mama copilului lui Tristan Tate. Aceasta a mers însoțită de fetița lor la Arestul Central pentru a-l vizita pe milionar.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a făcut astăzi percheziții informatice în dosarul fraților Tate. Oamenii legii au analizat conținutul pe care l-au găsit în telefoanele și dispozitivele mobile ale celor doi milionari. 

Săptămâna viitoare va expira arestul preventiv de 30 de zile al fraților Tate

În cursul săptămânii viitoare va expira perioada arestului preventiv pentru 30 de zile.

Asta înseamnă ca Andrew și Tristan Tate, împreună cu complicele lor, vor ajunge din nou în fata judecătorului de drepturi și libertăți de la Tribunalul București, care va decide dacă va prelungi măsura sau nu. 

Citește și: Un nou scandal în showbiz-ul românesc. Alex Bodi face declarații despre Florin Salam, pe care l-ar fi împrumutat cu bani

Cei doi milionari se află în spatele gratiilor de aproape trei săptămâni pentru acuzații de viol și trafic de persoane.

După arestarea fraților Tristan și Andrew Tate, pentru viol și trafic de persoane, pe numele altor două persoane au fost emise mandate de arestare. Este vorba despre Luana Radu, o fostă polițistă, și Georgiana Naghel, care lucra pentru frații Tate.

Citește și: „Îngerul” fraților Tate, în lacrimi la audieri

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si