Close sidebar
Close sidebar

FRF îl vrea pe Gică Hagi antrenor la naţională! Ce răspuns a dat "Regele"!

Apropiaţi ai lui Răvan Burleanu şi Gică Hagi vorbesc despre intenţia Federaţiei de a-i propune "Regelui" postul de selecţioner la capătul mandatului pe care-l are Cosmin Contra.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

“Finalul pentru antrenorul actual poate însemna ultima etapă din Liga Naţiunilor, în funcţie şi de rezultatele din ultimele două etape, acasă cu Lituania şi în Muntenegru. România mai are doar teoretic şanse să câştige grupa, ar fi nevoie de două victorii şi de un joc al rezultatelor favorabil. "Tricolorii" sunt pe locul al treilea deocamdată, cu un punct sub Muntenegru şi cu două puncte sub Serbia. Păstrarea acestei poziţii sau chiar locul al doilea ar însemna repartizarea în urna a patra la tragerea la sorţi pentru preliminariile clasice ale Euro 2020, care vor începe în martie 2019”, a dezvăluit Gazeta sporturilor.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

“Urna a patra, deci un statut pe baza căruia "tricolorilor" le va fi extrem de greu să se califice la European, din moment ce ar avea în grupa lor trei formaţii mai bine cotate, dintre care ar trebui să depăşească măcar două. Decizia de încetare a colaborării cu Contra încă nu a fost luată în Federaţie, însă Burleanu şi oamenii lui s-au gândit deja la înlocuitor: au de gând să-l oferteze pe Hagi.

El ar continua şi la Viitorul, ca proprietar al clubului, şi ar trebui doar să-i delege cuiva postul de antrenor din Dobrogea”, a mai scris ziarul.

"Am precizat, în nenumărate rânduri, că subiectul echipa naţională este închis în totalitate atâta timp cât sunt acţionar majoritar la un club din Liga 1 şi exclud orice discuţie în acest sens! În plus, în acest moment selecţionerul Cosmin Contra face lucruri bune la echipa naţională", a fost reacţia lui Gică Hagi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI