Close sidebar
Close sidebar

Frigul face victime în România! Doi frați din Galați au murit de frig în propria casă

Doi frați au murit din cauza frigului într-o casă din județul Galați, după ce au băut împreună și ar fi uitat să facă focul. Unul dintre bărbați, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit mort în locuința neîncălzită. Fratele său mai mare a fost transportat în stare critică la spital, însă a decedat în doar câteva ore. În județul Galați, numărul persoanelor care au murit de frig în această iarnă a ajuns la șapte.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul a avut loc, luni, în comuna Tuluceşti, într-o locuință care nu este racordată la sistemul de electricitate și nici la cel de încălzire. O rudă i-a găsit pe cei doi frați inconștienți și a sunat la 112. Medicii chemați de urgență l-au găsit mort pe un bărbat de 50 de ani. Fratele său, de 64 de ani, a fost transportat la Spitalul de Urgență din Galați, relatează viața-liberă.

Medicii au constatat că omul se afla în șoc hipotermic sever și avea o intoxicație acută cu etanol, de peste doi la mie. Bărbatul s-a stins în câteva ore.

„Pe trupul bărbatului găsit decedat nu au fost identificate urme de agresiune. De asemenea, în urma cercetărilor, s-a stabilit că locuinţa nu era racordată la niciun sistem de alimentare cu energie electrică sau de încălzire. Pentru elucidarea circumstanțelor în care a survenit decesul s-a deschis un dosar penal de ucidere din culpă”, a precizat cms.

şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, conform sursei citate.

Citeste si: Băiatul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat definitiv. Câți ani de închisoare îl așteaptă- kanald.ro

Citeste si: Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat- wowbiz.ro

Citeste si: O fetiţă româncă din Marea Britanie a înregistrat două recorduri mondiale pentru lungimea părului ei- antena3.ro

Inspectorii Direcției de Sănătate Publică Galați consideră că frații au murit de frig.

„În cazul ambilor fraţi s-a stabilit că decesele au survenit ca urmare a şocurilor hipotermice şi intoxicaţiilor etanolice severe”, a explicat Liliana Iordăchescu, purtătorul de cuvânt al DSP Galaţi.

 

Sursa

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI