Barbatul povesteste ca dupa ce a gustat din galeata si-a dat seama ca in realitate acele fructe nu erau afine, ci niste fructe toxice.

"Incerc sa fiu scurt :Astazi 30 octombrie in jurul orele 08:40 eram prin oborul din Constanta cand vad una ce vindea afine.
Primul gand al meu a fost de unde dracu afine in noiembrie proaspete!!
Zic de unde ai cules afinele?! zice ea: De la Vâlcea...
Ma rog ..ma gandesc rapid ,cum sa vii de la Vâlcea sa vinzi in obor o galeata

de afine?! am trecut peste asta!!
In galeata tot le amesteca si vad ca zeama era aproape pana sus!!
Am cumparat toata viata afine dar sucul lor sa fie egal aproape cu fructele mai putin probabil ...am trecut si pe asta!!
Intreb :Cat dai afinele? -25 lei kilu'.
Zic hai sa gust sa vad cum sunt.
Iau 3-4 bobite le bag in gură ,le zdrobesc o particica mica din zeama ducandu-se pe gat restu ramand pe limba.
In timpul asta creierul meu astepta ca papilele limbii prin mugurii gustativi sa trimita impulsuri nervoase la creier unde sa fie interpretate ,eu bucurandu-ma de gustul AFINELOR.
Prima reactie a creierului meu a fost sa nu simt nimic in prima jumatate de secunda ,in a doua simtind ceva uleios dupa care gura mea sterpezindu-se iar in gat pe esofag simtind cum ma arde!!
Instantaneu am scuipat totul urland acolo la aia: CE FACI BAA CE VINZI AICI?! CE SUNT ASTEA?!!
-Ce ai domnule sunt afine..In
timp ce scuipam si incercam sa imi curat cu saliva si racaiam cu dintii limba sa scap de arsura aia m-am intors spre aia si URLU:
-Ia acuma si manaca din ele CE SUNT ASTEA FRATE OMORI OAMENII!!
Aia a luat una a bagat-o in gura eu ii ziceam ca nu sunt afine nu ca sunt afine!!
Ma rog eram cu un prieten am iesit spre poarta si ma gandeam ca inaintea mea a cumparat cineva si cine stie daca mai cumpara cineva si poate sa se intample orice.

Am sunat la 112 zic povestea ,operatoarea ma intreaba daca am sunat la OPC eu zic cum sa sun domnule duminica? cine raspunde?
-Bine va fac legatura la politie..
-Alo buna ziua ..iara spun povestea ala zice ca cei de la DSP trebuie sa vina ,eu zic bine domnule si eu ce fac stau sa sun la toti? ala zice si ce vrei domnule sa guste politia afine ?si imi inchide telefonul!!
Bineinteles ca am sunat la DSP!! acolo o doamna imi spune ca e singura de servici si nu poate parasi cladirea dar o sa sune sa vorbeasca cu colegii ei si revine cu telefon.
Dupa 10 minute ma suna si zice domnul Ciprian ,nu noi ne ocupam de asta, OPC-UL SE OCUPA.
-BIne domnule asta otraveste lumea si eu trebuie sa sun de la unul la altul? -Domnule ,asta e nu pot face nimic sunati maine la OPC!!
PE BUNE? MAINE!? WTFK!!!
Cum sa sun la opc ?cand aia nu raspund frate decat in cursul saptamanii!!??
Sa fie clar pentru toti tampitii care vor posta comentarii:
DA IDIOTILOR ACUM STIU CA NU SUNT AFINE ,sunt ori fructe de BOZ sau de SOC ..totusi inclin sa cred ca este BOZ dar de unde sa stiu eu PE LOC ATUNCI CE E ?nu toti am crescut pe la tara sa stim!! nu sunt obligat sa stiu ce poate stiati voi ATAT IN viata voastra probabil siti asta si inca cate ceva nu? NU SUNT OBLIGAT SA CUNOSC NU?asta am spus-o ca sa nu vina comentarii stupide!!
BOZUL ESTE TOXIC!!
Cand mergem sa cumparam ceva ar trebui sa o facem linistiti ca vanzatorul orice rasa ar fi el este de buna credinta!
Vreau sa fie clar: Nu ma asteptam la reactii din partea nimanui..politie sau DSP ,OPC ,acesta este sistemul!! unul NEMERNIC care tine cu STATUL si nu cu OAMENII!!
Daca nu platesti o taxa te salta sus ,daca vinzi patrunjel si nu platesti taxe esti luat pe sus de mascati de trupe speciale..
Daca eu RECLAM CA CINEVA OTRAVESTE POPULATIA Ii doare in P..Ă.
Daca loveam un caine in obor veneau si ma luau pe sus ca sunt UN ANIMAL CARE NU AM SUFLET!!
IN MORTII MATII eu va zic ca ciineva cu BUNA STIINTA LIPSIT DE ORICE BUNA CREDINTA VINDE POSIBIL ALIMENT DE CONSUM TOXIC si NU FACI NIMIC!!
CARE ESTE ROLUL TAU MAI POLITISTULE CARE Mi-AI INCHIS TELEFONUL?!!!
JAVRE ORIDINARE CU SISTEMUL VOSTRU CU TOT!!!
In poze o aveti pe vanzatoare din VALCEA care era din piata CHILIEI CONSTANTA 99%.
In galeata e marfa ei ,pretinsele AFINE ,iar in fotografia a treia in partea stanga sunt AFINELE (CRED CA ERA BOZ) si in partea dreapta in farfurie sunt afine reale!! se vede clar ca in stanga nu SUNT AFINE ..este clar ca lumina zilei ca sunt doua fructe diferite!!
BA NENE DAR CHIAR PE LUMEA ASTA TREBUIE SA STIU TOTUL PENTRU A MA FERI DE NEMERNICI?
P.S. stiti ce ii spuneam prietenului meu cu care eram?
Zic :ba pornesc telefonul te retragi undeva si ma filmezi ce fac ..eu ma duc incep sa ii fac scandal lu aia ii vars galeata si sa vina politia sa ma ia si pe mine si pe ea..
Dar m-am gandit ca tot eu iau amenda si AM PLECAT ACASA dorind sa vina cei de pe planeta de unde vine u sa ma ia odata ca m-am staturat aici!!@^&*%$#(&^$(&^*$
ASA E MA NENEA POLITISTULE? aflu eu zilele astea care este fisa postului tau!!!
Apropo am fost scurt pe dracu!
P.S la P.S ..da ma boule cumpar de la cine vreau eu ..nu conteaza ca are faţa aia!! cunosc o gramada de tigani care sunt OK!! ..asta ca sa eliminam si pe aia care vor comenta :Nu te uiti la fata ei?", povesteste barbatul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit reporterntv.ro, bozul este o plantă foarte utilizată pentru calitatile ei farmaceutice este rudă sălbatica a socului. Fructul este o bacă de culoare neagra şi are un miros neplacut. Fructele conţin antocianozide, acid tartric, acid malic, se recoltează în august şi octombrie. Se taie inflorescenţa de la ultimă ramificaţie, uscarea se face la soare, în strat subtire, după uscare, fructele se desprind de inflorescenţă.

Este contraindicat persoanelor slăbite, suferinde de diaree, colon iritabil, colici abdominale sau sindrom de intestin iritabil, gastrită hiperacidă.

Dacă consumăm în exces bozul putem avea o scădere bruscă a greutatii corporale, deshidratare şi o iritare a tubului digestiv, precum şi colici abdominale.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si