Close sidebar
Close sidebar

Fulgy a fost externat. Primele declarații făcute de fiul Clejanilor: „Fraților, am început și în mașină să am alarmă..!”

Viorica de la Clejani anunța în urmă cu o săptămână că Fulgy își va reveni în curând și se va întoarce acasă. Iar după o pauză de două săptămâni, fiul Clejanilor s-a reîntors pe rețelele de socializare cu un mesaj surprinzător. Tânărul a fost externat de la clinica de reabilitare, după care a făcut prima postare pe rețelele de socializare.

Alina Raducu,

Fulgy a fost externat. Primele declarații făcute de fiul Clejanilor: „Fraților, am început și în mașină să am alarmă..!” [Sursa foto: Instagram Fulgy (mrmmoft)]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fulgy a revenit pe micile ecrane, după aproximativ două săptămâni de absență. Fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a transmis și primul său medas, urmăritorilor săi. Fulgy a publicat pe InstaStory câteva poze cu el și pare că se simte foarte bine împreună cu familia sa.

Mesajul lui Fulgy pentru urmăritorii săi, după externare

De astăzi, Fulgy este gata să se întoarcă înapoi acasă. Fiul Clejanilor s-a filmat în mașina părinților, așadar, după o perioada lungă și dificilă prin care a trecut se pare că acesta va reveni din nou în sânul familiei.

Fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani și-a anunțat anunțat urmăritorii despre revenirea sa printr-un InstaStory scurt.

Aceasta apare în mașină, cu laptop-ul în brațe, în timp ce transmite un mesaj scurt.

„Fraților, am început și în mașină să am alarmă!”, a fost mesajul scurt pe care Fulgy l-a transmis urmăritorilor săi.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Fulgy a fost externat. Primele declarații făcute de fiul Clejanilor: „Fraților, am început și în mașină să am alarmă..!” [Sursa foto: Instagram Fulgy (mrmmoft)]

Citeste si: Fulgy de la Clejani aruncă bomba: „Interlopul de Nelson Mondialu m-a amenințat. Ajutor, Poliția Română!”

Recent, Viorica de la Clejani i-a anunțat revenirea lui Fulgy

În urmă cu o săptămână, Viorica de la Clejani anunța că fiul său își va reveni în curând, iar tânărul se va întoarce acasă. Cunoscuta cântăreață a făcut deja toate pregătirile pentru revenirea fiului său și iată că Fulgy a ajuns deja, din nou, acasă.

„Ei, și acum să începem! Bucătăria… Apartamentul lui Fulgy, pentru că urmează să reapară pe micile ecrane. Mami s-a ocupat să facă curățenie, da, da, da… Uite așa, am făcut curat în baie… Ia să vedem… Să aprindem becul frumos în dormitor. Foarte frumos! Super.

Deci, în curând, pe micile ecrane apare. Unde e?! Că mie mi-e dor de TikTok-urile lui și de toate filmările lui. Că n-a făcut rău nimănui, doar a satisfăcut poftele proștilor, să zic așa…”, a declarat Viorica de la Clejani, într-un filmuleț postat pe TikTok.

Citeste si: Informații incredibile despre Fulgy, fiul Clejanilor. Suma fabuloasă pe care o cheltuia pe seară când ieșea în oraș

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI