Close sidebar
Close sidebar

Fumatorii nu vor mai putea fuma pe orice terasa! Decizie bomba privind fumatul in masina personala

Fumatorii nu vor avea sansa de a fuma pe orice fel terasa sau in camere special amenajate, au stabilit membrii comisiei de specialitate a Camerei Deputatilor. in schimb, parlamentarii nu sunt de acord cu propunerea organizatiilor neguvernamentale ca fumatul sa fie interzis in orice autovehicul, de transport public sau privat, in care calatoresc femei insarcinate sau copii.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

La initiativa deputatului liberal Daniel Fenechiu, mai multi parlamentari au sustinut anul trecut modificarea legii antifumat, astfel incat sa fie permis pe terase, indiferent de numarul de pereti al acestora si in camere special amenajate, scrie profit.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Initiativa mai stabilea ca fumatul sa fie permis si in camere special amenajate cu conditia ca acestea “sa serveasca exclusiv fumatului si activitatilor asociate fumatului, cum ar fi de exemplu consumul de cafea, bauturi calde sau bauturi racoritoare, etc”.

in prezent, fumatul in spatii special amenajate este permis doar “exclusiv in zona de tranzit a aeroporturilor internationale“.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI