Close sidebar
Close sidebar

„Fur in Italia pentru ca e mult mai sigur“. Marturiile unui hot roman care isi intretine familia furand din locuinte

Publicatia it.blastingsnews.com a publicat luni, 8 mai, un articol despre Nicolae, un roman in varsta de 58 de ani care locuieste de ani buni in Ialia si a carui ocupatie principala este furtul din locuinte. „Fur in Ialia pentru ca e mult mai sigur“, este titlul unui articol publicat luni, 8 mai, pe it.blastingnews.com si declaratia unui hot despre care autorii textului spun ca este de origine romana si are 58 de ani.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Articolul citeaza un interviu pe care un roman pe nume Nicolae- nu i se da si numele de familie si nici orasul de bastina- l-a acordat jurnalistilor de la publicatia (Il) Tempo.

Autorul articolului de pe it.blastingnews.com- o platforma online bazata pe jurnalismul social (cum se defineste pe site) cu sediul in Elvetia si cu un CEO ialian- arata ca multi ialieni cred ca sistemul lor judiciar si pedepsele nu sunt atat de riguroase pe cat ar trebui. Interviul cu Nicolae ar putea alimena scepticismul ialienilor legat de sistemul de justitie, despre care mai spun ca uneori pare sa-i protejeze pe cei corupti si necinstiti.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Nicolae, continua cei de la it.blastingnews.com, este un barbat originar din Romania, are 58 de ani, locuieste de ani buni in Ialia si nu de putine ori a fost incatusat pentru furturi din aparamente. Insa, imigrantul nu petrece mult timp dupa gratii si la scurt timp dupa eliberare se reapuca de hotii.

Citeste continuarea pe Adevarul.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI