Furtuna a dat bătăi de cap autorităților din Neamț și Bacău, acolo unde mii de gospodării au rămas fără curent electric, iar mai multe drumuri au fost blocate de copacii căzuți.

Mii de familii au rămas fără curent electric în județele Neamț și Bacău

În județul Neamț, 3.769 de consumatori din localităţile Grumăzeşti, Topliţa, Târpeşti, Ţolici, Oşlobeni, Ghigoieşti, Bahna Mare şi Boteşti au rămas fără energie electrică.

Citește și: VIDEO- Se anunță vreme fierbinte în Europa! Italia este sub cod roșu de caniculă, iar Spania înregistrează temperaturi de peste 40 de grade Celsius

Pompierii intervin în localitatea Gherăeştii Noi, acolo unde un copac a căzut pe drumul european 85

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Capitala va fi lovită de un val extrem de căldură

Un alt copac a căzut pe o stradă din municipiul Roman, pe o mașină în care se aflau două persoane. O persoană s-a evacuat, iar o a doua persoană a fost scoasă după îndepărtarea copacului.

Probleme sunt și în județul Neamț, acolo unde mai multe drumuri au fost blocate de copacii căzuți

Pompierii intervin în localitatea Mastacăn pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil, iar în localitatea Baratca din comuna Bârgăuani mai mulți copaci au căzut pe DN 15D.

Citește și: Furtună apocaliptică în New York

Cei de la ISU Bacău intervin pe străzile Dorului, Milcov, Calea Romanului şi la Pasaj Gară pentru îndepărtarea copacilor de pe carosabil.

Județele Neamț și Bacău se află sub Cod portocaliu de vreme rea și fenomene periculoase. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si