Close sidebar
Close sidebar

Furtuna a pus stapanire pe judetul Constanta. La Eforie Nord, vantul puternic a doborat un copac direct peste o masina parcata in fata unei locuinte.

Rafalele de vant, inregistrate inca de ieri, au devenit din ce in ce mai puternice.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dupa ora 02.00 au inceput si precipitatiile puternice, iar pagubele materiale nu au intarziat sa apara. De asemenea, in localitatea Mihail Kogalniceanu, locuitorii au ramas fara apa din  cauza unei pene de curent.

Inaintea acestei vijelii, a fost spectacol pe mare si pe nisip.

Autoritatile au decis sa inchida porturile maritime. Insa... acelasi vant teribil i-a adus pe mare pe acesti temerari.

Cand se inchid porturile, ies chiar si profesionistii de pe mare, caci... pe o mare atat de infuriata nu mai e loc nici pentru ei, dar... pentru amatori. Tanarul din imagini ilustreaza cel mai bine acest lucru.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Veste ca furtuna va lovi tara noastra l-a facut pe acest spaniol impatimit de windsurfing sa-si ia bilet cu destinatia Romania.

Si kitesurferii din imagini se iau la tranta cu mama natura! Sa speram doar ca ei vor fii cei care vor castiga.

-Valurile astea te omoara. Sunt foarte puternice si trebuie sa treci de acest carambol, apa alba ii spunem noi, Trebuie sa te lupti foarte mult.

Pe uscat, Statiunea Mamaia a fost maturata de furtuna.
 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI