Close sidebar
Close sidebar

Furtuna a smuls un acoperiș în Focșani

România se află la extreme în ultimele zile. După temperaturi extrem de ridicate, ploaia s-a instalat în aproape toată țara.

Diana Puiu,

Furtuna a smuls un acoperiș în Focșani

[Sursa foto: antena3.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Este cod portocaliu de ploi torențiale, grindină și vijelii în mai multe județe din țară. Pompierii din Vrancea au transmis că în cursul acestei seri un acoperiș a fost smuls de vântul puternic și a avariat două mașini.

Citeste si: Vremea extremă își face de cap în România. Caniculă și furtuni în Capitală

Pe o altă stradă din oraș, un copac a căzut peste un autoturism. Un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani intervine pentru degajarea acoperișului aflat peste un autoturism.

Citeste si: Cum va fi vremea în luna august. Prognoza ANM pentru următoarele 4 săptămâni

Mai multe alerte de vreme rea au fost emise azi în țară, în Suceava înregistrându-se cantități de apă de peste 35, 40 l/mp.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

În Bacău și Vrancea vor apărea averse torențiale și descărcări electrice și în această noapte, iar în Bistrița-Năsăud au fost înregistrate intensificări ale vântului și grindină.

Citeste si: O furtună de 15 minute a distrus o întreagă comună din Buzău

O furtună de 15 minute a distrus o comună din Buzău

România se află avertizări de caniculă și vijelii.

Vântul puternic a făcut ravagii în Buzău.

Mai multe orașe din țară au fost afectate de furtuni noaptea trecută. Comuna Padina din Buzău a fost distrusă de rafale puternice de vânt. Meteorologii spun că aceste fenomene vor mai apărea și zilele următoare.

Citeste si:  Avertizare ANM pentru mai bine de jumătate de țară! Cod portocaliu și galben de ploi torențiale, vijelii și caniculă

Zeci de copaci au fost distruși,  acoperișul unei case a fost smuls, iar pereții unei case aflate în construcții au căzut.

"Vorbim despre instabilitate atmosferică accentuată, asta înseamnă că vor fi adverse torenţiale. Este posibil, în mod izolat să fie căderi de grindină şi vijelii. Se vor acumula cantităţi de apă însemnate, 25-35 l/mp", a spus Iulia Bărbulescu, meteorolog.

Citeste si: VIDEO- Valul de căldură extremă topește România. Noi alerte de la ANM

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI