Imaginile surprinse pe aeroportul din Birmingham, Marea Britanie, arată un avion care aterizează cu mare dificultate din cauza furtunii Ciara. Aparatul de zbor se clatină și pare să își găsească cu greu echilibrul până să atingă pista de aterizare.

Citeste si: Avertizare MAE- Marea Britanie, afectată de furtuna Ciara/ Tarom a anulat două zboruri spre şi de la Londra

Din fericire pentru pasagerii care se aflau la bordul navei, pilotul a reușit să controleze nava după o luptă aprigă cu vântul extrem de puternic.

Avionul aterizează într-un final în siguranță pe aeroportul din Birmingham, Marea Britanie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini terifiante! Un avion cu 177 de pasageri s-a prăbușit în Turcia: ”Este un miracol dacă nu sunt victime”

Un alt incident aviatic s-a produs în Rusia. Un avion a fost avariat la aterizare, după ce vântul şi-a schimbat brusc viteza şi direcţia

Un alt incident aviatic a avut loc, duminică, în Rusia, un avion Boeing 737 cu 94 de persoane la bord având parte de o aterizare foarte dură pe aeroportul Usinsk, a anunţat UTair, potrivit Reuters.

Citeste si: Alertă medicală în România! Coronavirusul a ajuns în țară? O femeie, izolată la domicilu după ce a venit din China

Cele 94 de persoane aflate la bord au scăpat nevătămate

Cei 94 de pasageri şi membri ai echipajului au scăpat nevătămaţi.

Aterizarea a fost cu probleme din cauza schimbăii bruşte a vitezei şi direcţiei vântului.

Avionul a sosit la aerportul din Komi de la Moscova, după o călătorie de aproximativ 1.500 de kilometri.

Principalul tren de aterizare a fost avariat în timpul aterizării, dar pilotul a reuşit să oprească aparatul de zbor pe pistă.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si