In 24 de ore, in Moscova s-a asternut un strat de zapada de 43 de centimetri, ceea ce inseamna peste jumatate din cantitatea medie care cade intr-o luna in oras, potrivit Serviciului National de Meteorologie.

"O persoana a murit dupa ce un copac a cazut pe o linie de electricitate", a declarat primarul Moscovei Serghei Sobyanin pe reteaua de socializare rusa VKontakte, adaugand ca 360 de copaci au cazut din cauza conditiilor meteorologice extreme.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Potrivit ultimelor informatii, cinci persoane au fost ranite. Fiti prudenti. Previziunile meteorologice indica faptul ca vremea se va inrautati in continuare", a adaugat el intr-o alta postare pe Twitter, precizand ca va fi si vant foarte puternic.

Zeci de zboruri au fost intarziate si mai multe anulate pe aeroporturile din Moscova.

Anterior, un reprezentant al Biroului meteorologic de la Moscova a anuntat pentru agentia Interfax ca echivalentul a 14 milimetri de apa a cazut in 12 ore, sambata, depasind un record care data din 1957.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si