Close sidebar
Close sidebar

Furtuna de zapada fara precedent in Moscova! Cel putin o persoana a murit!

Cel putin o persoana a murit si alte cinci au fost ranite la Moscova in cursul celei mai puternice furtuni de zapada inregistrate vreodata in oras de la inceputul estimarilor meteorologice, au anuntat duminica primarul capitalei ruse si agentiile meteorologice citate de AFP.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In 24 de ore, in Moscova s-a asternut un strat de zapada de 43 de centimetri, ceea ce inseamna peste jumatate din cantitatea medie care cade intr-o luna in oras, potrivit Serviciului National de Meteorologie.

"O persoana a murit dupa ce un copac a cazut pe o linie de electricitate", a declarat primarul Moscovei Serghei Sobyanin pe reteaua de socializare rusa VKontakte, adaugand ca 360 de copaci au cazut din cauza conditiilor meteorologice extreme.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

"Potrivit ultimelor informatii, cinci persoane au fost ranite. Fiti prudenti. Previziunile meteorologice indica faptul ca vremea se va inrautati in continuare", a adaugat el intr-o alta postare pe Twitter, precizand ca va fi si vant foarte puternic.

Zeci de zboruri au fost intarziate si mai multe anulate pe aeroporturile din Moscova.

Anterior, un reprezentant al Biroului meteorologic de la Moscova a anuntat pentru agentia Interfax ca echivalentul a 14 milimetri de apa a cazut in 12 ore, sambata, depasind un record care data din 1957.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI