Sunt imaginile incredibile surprinse în Clermont-Ferrand, unde acoperișul unei clădiri a fost pur și simplu smuls de vântul puternic. Furtuna Frederico care s-a abătut asupra regiunii a adus rafale de 125 de kilometri pe oră.

Citește și: Atenţionare de călătorie pentru Franța. Anunțul oficial al MAE: Coduri roşu şi portocaliu de inundaţii

„Suntem efectiv luați pe sus. Nu se poate rezista.”

„E puțin complicat. Există un acoperiș al unui liceu care a fost luat de vânt. Ei bine, foarte complicat.”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bucată de acoperiș smulsă de forța vântului a ajuns apoi într-un autobuz parcat, pe care l-a distrus in totalitate. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Furtuna Federico a distrus zeci de gospodării

Zece departamente din Franța au fost sub alertă portocalie din cauza furtunii Federico. Vântul puternic a doborât zeci de copaci, pe care i-a aruncat peste mașini și a distrus mai multe gospodării.

„Mă îngrozește. Mi-e teamă că acoperișul nu va rezista dacă vântul continuă să sufle la fel de tare.”

„E foarte dificil. Vântul nu se mai oprește. Suntem cu adevărat îngrijorați.”

Furtuna vine la scurt timp după ce regiunea a fost lovită la începutul lunii de ciclonul Ciaran, dar și de inundații devastatoare. Potrivit meteorologilor francezi, ploile vor continua și în următoarele zile, iar patru departamente din nordul țării rămân sub alertă de inundații.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si