Traficul aerian și feroviar a fost perturbat în Olanda din cauza unei furtuni care a luat cu asalt țara. În urma rafalelor de vânt, un copac s-a prăbușit peste o mașină, iar femeia de 51 de ani de la volan, a decedat.

Furtuna a făcut ravagii în Olanda. O femeie a murit

Potrivit agenţiei meteorologică Weeronline, furtuna Poly din Olanda este cea mai gravă din țară înregistrată în lunile de vară și cea mai puternică din ianuarie 2018.

Citește și: VIDEO- Vreme la extreme în România. De la caniculă sufocantă, la furtună, în mai multe regiuni din țară

Citește și: Vremea rea a creat haos în București. Mai multe străzi din Capitală au fost inundate, după o ploaie torențială. Oamenii au primit mesaje RO-Alert

În urma rafalelor de vânt care au ajuns și la 145 de kilometri pe oră, mai multe mașini au fost avariate, copacii au fost smulși, iar o femeie de 51 de ani a murit după ce un pom s-a prăbușit peste mașina pe care o conducea.

Citește și: Capitala se află sub Cod portocaliu de furtună. Locuitorii au primit mesaj RO-Alert

Traficul feroviar și aerian din Olanda, perturbat din cauza furtunii Poly

Din cauza vântului extrem, traficul aerian și feroviar a fost grav perturbat în Țările de Jos, iar autoritățile au avertizat localnicii să rămână în case.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Cod portocaliu de vreme rea! Sunt așteptate ploi torențiale, vijelii și grindină

În același timp, Institutul Național de Meteorologie a emis un cod roșu de furtună pentru cea mai mare parte a țării, potrivit Agerpres.

Pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam s-au anulat aproximativ 300 de zboruri și este de așteptat ca traficul aerian să fie restricționat până la ora locală 15.00, a anunțat un purtător de cuvânt al aeroportului, citat de ANP.

Citește și: VIDEO- Anunț ANM: Instabilitate atmosferică în mai multe zone ale ţării, inclusiv pe litoral

Compania olandeză de căi ferate NS a stopat, de asemenea, traficul feroviar în nordul Țărilor de Jos, în timp ce o autostradă, situată la nord de Amsterdam a fost închisă din cauza prăbușirii unor copaci pe carosabil.

Citește și: VIDEO- Grindină de mărimea unui ou într-o comună din județul Bacău


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si