In timpul sezonului estival aceasta plaja era frecventata de sute de oameni. Peste tot erau amenajate numai umbrele si sezlonguri insa acum intreaga intindere de nisip a fost complet inghitita de mare  

Asa arata plaja din eforie sud  vara trecuta. O limba de nisip si un dig unde turistii stateau la soare in mijlocul marii.

Acum, dupa o saptamana in care furtuna  a pus stapanire pe litoral, valurile au inghitit uscatul. Plaja din eforie sud nu mai exista.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Vantul sufla de zile intregi cu pana la 80 de kilometri pe ora, iar valurile care se formeaza in apropiere de tarm sunt uriase.

Mirabela Stamate: Marea prezinta gradul de agitatie 4 la tarm si 6 in larg, asta inseamna valuri cu inaltimi cuprinse intre 1,25 si 2,5 metri la tarm si valuri de pana la 6 metri in larg.

In plina furtuna pe mare, lebedele sunt singurele care-si pastreaza calmul:

Apa se va retrage de pe plaja din Eforie Sud dupa ce va trece avertizarea meteo de vant puternic, adica maine, dupa ora 15.00. Statiunea din sudul litoralului este pe lista celor de la Apele Romane, care vor largi plaja mult prea ingusta. Aceasta va fi a doua etapa din proiectul de amploare, prin care au fost reabilitate anii trecuti plajele din Eforie Nord, Mamaia si Constanta.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si