Pompierii au fost solicitati sa intervina, la miezul noptii, la Liceul nr.8, de pe strada Mircea Voda din cartierul Craiovei, unde camera centralei termice a fost inundata. Aici, ISU Arges a intervenit cu o autospeciala cu apa si spuma.

Citeste si: "Ma gasesti in pod!", i-a scris un brasovean sotiei sale. Este cutremurator cum a fost gasit barbatul de 36 de ani

ISU Arges a adus cateva recomandari pentru evitarea producerii unor evenimente care va pot afecta viata:
Pentru evitarea producerii unor evenimente care va pot afecta viata si bunurile, pe timpul vantului puternic, a caderilor de grindina sau a descarcarilor electrice atmosferice, adapostiti-va in locuinte sau alte spatii inchise care sa va asigure protectia si deconectati aparatura casnica.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie a decis să facă în joacă un test ADN și a descoperit că a crescut timp de 12 ani fiul unui străin- antena3.ro

De asemenea, pentru limitarea posibilelor pagube generate de vantul puternic parcarea autoturismelor se va realiza in zone ferite, la distanta fata de copaci sau stalpi de electricitate.

Avand in vedere posibilitatea averselor cu caderi importante de apa, recomandam populatiei din zonele vizate de avertizari sa ia masuri pentru curatarea santurilor si rigolelor de scurgere pentru a facilita evacuarea normala a apelor pluviale.

Informatii despre modul de comportare in cazul producerii unor situatii de urgenta sau alte date utile despre manifestarea fenomenelor meteorologice periculose pot fi obtinute prin aplicatia DSU.

Sursa: sursata.ro
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si