Locul de veci al lui Rasvan Firea a devenit o atractie turistica pentru curiosii care merg la cimitirul Sfanta Vineri sa vada mormintele numeroaselor celebritati ce se odihnesc acolo pentru eternitate. Mormantul este pitoresc si in fiecare zi din an este plin cu flori.

Cateodata vazele sunt tixite de lalele, alteori de margarete.

La inceputul toamnei insa, baietii primului sot al primarului Capitalei i-au dus tatalui trandafiri, zeci de trandafiri albi si rosii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Angajatii cimitirului supravegheaza cu mare atentie locul de veci, pentru ca nu o data au surprins persoane care au incercat sa ia flori de pe piatra funerara. Impotriva naturii dezlantuite insa nu au putut sa se puna. Vantul puternic si grindina de acum cateva zile au ravasit trandafirii si au daramat cateva ghivece.

" O sa dam acum o tura sa facem putina curatenie ca la ce vant a fost, te impiedici acum de flori, ghivece si candele pe aleile astea", a spus un agent de paza.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si