Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Furtună violentă în mai multe județe din țară! Cel puțin 4 persoane au fost rănite

După caniculă, apar furtunile. În Bacău, vântul puternic iscat din senin a doborât mai mulți copaci, iar cel putin 4 persoane au ajuns la spital, rănite. Starea unei femei este destul de gravă, iar medicii au băgat-o de urgență în operație.

Redactia Stirile Kanal D,

Furtună violentă în mai multe județe din țară! Cel puțin 4 persoane au fost rănite

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Vremea caniculară s-a transformat rapid în furtuni în mai multe zone din țară. Vântul a început să sufle din ce în ce mai tare, iar la rafală a atins chiar și 80 de kilometri la oră. Și ploile au apărut din senin. Cantitatea de precipitații a atins chiar și 25 de litri pe metru pătrat.

Meteorologii avertizează că astfel de vijelii pot apărea foarte rapid și face pagube însemnate. Codul portocaliu care a fost activ în cursul serii semnala intensificări ale vântului de peste 100 de kilometri la oră, vijelie puternică, descărcări electrice, grindină și local averse de peste 25 de litri pe metru pătrat. Au fost vizate județele Galați, Bacău, Vrancea și Vaslui.

Citeste si: Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu- Piteşti- kanald.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI